Management symptomů v paliativní péči (Paliativní medicína, 2022)
Redakční rada časopisu Paliativní medicína se rozhodla uveřejnit sérii článků o komplexním paliativním managementu dušnosti u pacientů s nádorovými, srdečními a plicními chorobami. Autory budou lékaři specialisté v příslušných oborech.