(untitled) (Paliativní medicína, 2022)
Pracovní skupina byla jmenována 11. ledna 2017 výborem České společnosti paliativní medicíny s cílem pokračovat v jednáních se všemi stranami – především ministerstvem zdravotnictví, zdravotními pojišťovnami a Fórem mobilních hospiců. Jejímu založení předcházela dlouholetá snaha o získání úhrady péče o nevyléčitelně nemocné a umírající pacienty v jejich vlastním sociálním prostředí.