(untitled) (Paliativní medicína, 2024)
Zkušení autoři ThLic. Ing. René Milfait, Ph.D. a JUDr. Barbora Steinlauf, MA, Ph.D. přinášejí české odborné i široké veřejnosti zásadní publikaci o rozhodování v souvislosti s těhotenstvím, porodem a poporodní péčí jak o dítě, tak o matku. V textu se prolínají zkušenosti rodičů s právní a etickou reflexí, doplněné o pohled poradkyně pro pozůstalé a o spirituální rozměr těchto komplikovaných situací. V každé kapitole se těsně prolíná praxe s teoretickými rámci.