(untitled) (Paliativní medicína, 2023)
Při příležitosti konání 14. celostátní konference České společnosti paliativní medicíny udělila i v letošním roce společnost ocenění za významný přínos a ceny za příkladnou praxi v kategorii lékař, sestra a nelékařská profese. A i v letošním roce ji dostaly osobnosti, které naplňují krédo, vyslovené v tomto rozhovoru MgA. Martinou Špinkovou: „Stručně: mluvíme o práci, tedy vždycky je lepší myslet na dílo, a ne na sebe.“ Jsme rádi, že Vám všechny čtyři osobnosti můžeme nyní představit na stránkách našeho časopisu.