Česká společnost hospicové péče: Představení odborné společnosti a osobní reflexe (Paliativní medicína, 2022)
Česká společnost hospicové péče České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně (ČSHP ČLS JEP) vznikla v roce 2018. Jedná se o společnost, která si klade za cíl zastřešovat více než dvě desetiletí trvající zkušenosti pracovníků českých a moravských hospiců a předávat je dále mladší generaci, vzdělávat se vzájemně ze svých zkušeností a nabízet vzdělávání v oblasti hospicové péče jak pracovníkům hospiců, tak i ostatním zájemcům o tuto tématiku.