„Nic si nepřej, nebo se ti to splní“ aneb pracovní skupina pro Mobilní specializovanou paliativní péči (Paliativní medicína, 2022)
Pracovní skupina byla jmenována 11. ledna 2017 výborem České společnosti paliativní medicíny s cílem pokračovat v jednáních se všemi stranami – především ministerstvem zdravotnictví, zdravotními pojišťovnami a Fórem mobilních hospiců. Jejímu založení předcházela dlouholetá snaha o získání úhrady péče o nevyléčitelně nemocné a umírající pacienty v jejich vlastním sociálním prostředí.