Přečetli jsme za vás: Jaromír Matějek: Etické poradenství: Jak řešit etické problémy každodenní medicíny (Paliativní medicína, 2021)
Autor knihy MUDr. Jaromír Matějek, Ph.D., Th.D., v této publikaci přináší potřebný a dosud nepublikovaný komplexní pohled na etické poradenství ve zdravotnictví. Sdílí své rozsáhlé znalosti a zkušenosti napříč několika obory, od klinické medicíny přes teologii až k etice. Kniha Etické Poradenství tak přináší podrobné srovnání základních etických přístupů v kontextu běžné nemocniční praxe