Dobrovolně přestat jíst a pít - Kazuistika nemocné s amyotrofickou laterální sklerózou - etický komentář (Paliativní medicína, 2021)
Etický komentář ke kazuistice nemocné s amyotrofickou laterální sklerózou, která se dobrovolně rozhodla přestat jíst a odmítla umělou hydrataci cestou PEG.