Přečetli jsme za vás Jaromír Matějek: Dříve projevená přání pacientů. Výhody a rizika. (Paliativní medicína, 2021)
Klinický etik Jaromír Matějek na necelých 200 stranáchvysvětluje medicínský, společenský a spirituální kontextprávního institutu dříve vyslovených přání.