Perinatální paliativní péče v České republice – přehledy, pohledy a názory s MUDr. Zuzanou Staníčkovou (Paliativní medicína, 2024)
Pokud se před porodem, během porodu nebo krátce po něm objeví závažná diagnóza, perinatální paliativní péče poskytuje podporu rodinám i zdravotnickému personálu při zvládání této náročné situace. V následujícím rozhovoru s MUDr. Zuzanou Staníčkovou nahlédneme do praxe této komplexní disciplíny, budeme hovořit o nejčastějších diagnózách nebo cílech perinatální paliativní péče. Rozhovor také reflektuje, jak se tento obor v České republice rozvíjí, a jaké další kroky by ho mohly posunout dál.