Rozhovory s laureátkami cen České společnosti paliativní medicíny ČLS JEP 2024 (Paliativní medicína, 2024)
Ve dnech 4. a 5. října se kongresový hotel Olomouc proměnil na místo inspirativních workshopů, přednášek a setkání lidí, kteří zasvěcují svůj čas a úsilí rozvoji paliativní medicíny. Mluvíme o letošní celostátní konferenci organizované Českou společností paliativní medicíny. Již tradičně se i tento rok předávala ocenění, a to hned v několika kategoriích: za významnou praxi v kategorii zdravotní sestra, lékař a nelékař a za významný přínos v paliativní medicíně. S velkou radostí vám v následujícím článku představujeme letošní oceněné, jejich zásluhy, příběhy i pohledy na aktuální dění v oboru.