Přístupy a výzvy v dětské paliativní péči na základě publikovaných standardů: Rozhovor s MUDr. René Hrdličkou, místopředsedou České pediatrické společnosti ČLS JEP (Paliativní medicína, 2024)
Pozvání k rozhovoru o Standardech dětské paliativní péče, které vyšly v létě minulého roku v časopise Paliativní medicína, přijal MUDr. René Hrdlička, Ph.D., primář dětského oddělení nemocnice Kolín a místopředseda České pediatrické společnosti ČLS JEP.