Smrt nesmí být tabu a s pacienty se musí mluvit: Rozhovor s JUDr. Jaromírem Jirsou, soudcem Ústavního soudu (Paliativní medicína, 2023)
Pozvání k rozhovoru přijal soudce Ústavního soudu JUDr. Jaromír Jirsa, který byl soudcem zpravodajem v nálezu k odpovědnosti nemocnice za smrt dlouhodobě nemocné pacientky při jednostranném vydání pokynu Do Not Resuscitate (DNR, „neresuscitovat“).