Strategický výhled ČSPM do roku 2027: Dokument výboru České společnosti paliativní medicíny ČLS JEP (Paliativní medicína, 2023)
Vážení čtenáři a čtenářky časopisu Paliativní medicína, vážené kolegyně a vážení kolegové v oblasti paliativní péče,v uplynulých měsících se výbor ČSPM ČLS JEP společně se zástupcem revizní komise odborné společnosti věnoval nové formulaci strategie, vize a role odborné společnosti. Měli jste možnost nahlédnout do tohoto procesu i díky článku zveřejněnému v minulém čísle časopisu. Nyní Vám tak předkládáme strukturovaný dokument, kterým nově formulujeme směřování, roli, úkoly a cíle odborné společnosti. Přejeme sobě i odborné komunitě, aby tento dokument přispěl k transparenci a dobré srozumitelnosti aktivit odborné společnosti, aby také pomohl udržovat kontinuitu směřování našeho oboru.MUDr. Ondřej Kopecký, MHApředseda výboru ČSPM ČLS JEP