(untitled) (Paliativní medicína, 2022)
Článek je kazuistikou úvodních převáženě mapovacích setkání s klientkou Annou, na které je nahlíženo pohledem truchlení jakožto komplexní sítě. Popsány jsou strategické uzly podoby truchlení Anny a jejich spojení (hrany), stejně jako možné pracovní hypotézy z hlediska další práce s klientkou.