(untitled) (Paliativní medicína, 2022)
Fórum mobilních hospiců je zastřešující organizací pro poskytovatele mobilní specializované paliativní péče v České republice. V této chvíli má 41 členů a od jeho založení letos uplyne pět let. https://www.mobilnihospice.cz