(untitled) (Paliativní medicína, 2021)
V nemocnici bylo zase rušno a některé příběhy se nedají zastrčit do šuplíku v kanclu. Ani večeře je nezají, dvě piva je nespláchnou. A tak jsem šel, pro nic a za nic. Na kraj Prahy, do jednoho malého koutu stranou města...