(untitled) (Paliativní medicína, 2025)
Co je to morální kompetence? Lze ji zvyšovat? Může její růst napomoci lepšímu vztahu mezi lékařem a pacientem? A proč morální kompetence u studentů lékařských fakult klesá? To jsou jen některé z otázek, které odborníci diskutovali na mezinárodním sympoziu s názvem „Moral Competence in the Health Professions“ pořádaném ve dnech 30. a 31. ledna 2025 v hlavním sídle Akademie věd v Praze.