(untitled) (Paliativní medicína, 2024)
Ve dnech 10.–14. 4. 2024 bude Praha hostit výjimečnou událost. Uskuteční se zde setkání „Evropské sítě zdravotnických kaplanů“ (European Network of Health Care Chaplaincy, ENHCC) [1]. Jde o událost s 34letou tradicí, kterou zatím hostilo 12 států, některé i opakovaně, v ČR se však dosud nekonala.